Boeken & Muziek

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Denksport

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in België enorm populair! Bestel een product en verdien 3% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 3% cashback terug op je aankoop

BookSpot

BookSpot (voorheen ECI) is de grootste online boekenclub van België. Doe een bestelling en verdien 1,75% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.75% cashback terug op je aankoop

Proxis

Proxis is een voordelige online boekhandel. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop