Uitvaartverzekering

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een uitvaartverzekering afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de verzekeringsmaatschappij blijft en je verzekering afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je verzekering af zodat de website weet dat jij de verzekering via Payio hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de uitvaartmaatschappij en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring word je vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw transactie na 6 weken nog niet gekeurd door de verzekeringsmaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Je vergoeding wordt pas bijgeschreven in jouw account na afloop van het wettelijke opzegtermijn van 30 dagen en nadat het eerste incassobedrag succesvol door de uitvaartonderneming is afgeschreven en niet wordt teruggeboekt binnen 56 dagen.

AEGON Overlijdensrisicoverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een Overlijdensrisicoverzekering af en verdien € 12 terug in jouw account.