Eten & Drinken

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Thuisbezorgd.nl

Bij Thuisbezorgd.nl kun je lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 1% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1% cashback terug op je aankoop

Takeaway

Bij Takeaway kunt u pizza's, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 0,9% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 0.9% cashback terug op je aankoop

COOP

Bij Coop kun je al vanaf € 40 je boodschappen thuis laten bezorgen. Zo hoef je niet te sjouwen met zware boodscahppen. Ervaar nu het gemak van onze bezorgservice. Plaats een bestelling en verdien tot 3,3% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 3.3% cashback terug op je aankoop

Marley Spoon

Marley Spoon is een abonnementsdienst die verse ingrediënten aan huis levert voor het bereiden van gezonde maaltijden. Sluit een abonnement af en verdien € 6,30 terug in uw account.

DEEN

Bestel online jouw boodschappen bij DEEN, één van de grootste supermarkten van Nederland. Plaats een bestelling en verdien tot € 1,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 1,20