Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien 4,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien € 7,80 4.8% cashback terug op je aankoop

Blokker

Blokker is de bekende zaak voor allerlei huishoudartikelen. Plaats een bestelling en verdien tot 1,35% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 1.35% cashback terug op je aankoop

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 37,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 37,20

OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering. Zorg. Zonder. Gedoe. Zeer ruime keuzevrijheid. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21 terug in jouw account.

Body & Fit

Het adres voor sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten! Plaats een bestelling en verdien tot 2,4% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 2.4% cashback terug op je aankoop

Dekbed Discounter

Dekbed-discounter.nl is een webshop gespecialiseerd in bedartikelen. Denk hierbij vooral aan dekbedovertrekken, hoeslakens, dekens en kussens etc. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Kleertjes.com

Kleertjes.com is dé online winkel in merkkleding en schoenen voor baby's en kinderen. Je bestelt er snel, makkelijk en veilig de mooiste baby- en kinderkleding uit de nieuwste collecties! Bestel een product en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% cashback terug op je aankoop

OHRA Motorverzekering

Een motorverzekering die precies past bij je motor. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een motorverzekering af en verdien € 4,50 terug in jouw account.

ZorgKiezer

ZorgKiezer is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen! Sluit een zorgverzekering af en verdien 785 payios (€ 7,85) terug in jouw account.

Verdien 785 Payios

Landelijke Energiebond

In veel gemeenten kun je gratis jouw energietarief laten controleren. Controleer nu GRATIS jouw energietarief en verdien € 0,25 terug in jouw account.

UnitedConsumers Zorgverzekering

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat jouw vaste lasten goedkoper maakt. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 22 terug in jouw account.

Independer Zorg

Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering via Independer geregeld. Sluit een zorgverzekering af verdien 785 payios (€ 7,85) terug.

Verdien 785 Payios

Koffievoordeel

Koffievoordeel verkoopt uitsluitend premium koffie via internet voor een spectaculair lage prijs. Plaats een bestelling en verdien tot 1,46% van de aankoopprijs terug.

Verdien 1.46% cashback terug op je aankoop

Gorillas

Gorillas is een mobiele boodschappen bezorgservice app met duizenden producten voor supermarktprijzen. Bestel je boodschappen via de app en ontvang je aankopen binnen 10 minuten. Je boodschappen worden bezorgd in o.a. hartje Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Den Haag, Tilburg en Utrecht. Er volgen er spoedig nog meer. Plaats een eerste bestelling en verdien € 6 terug in jouw account.