Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% cashback terug op je aankoop

OHRA Huisdierenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Takeaway

Bij Takeaway kunt u pizza's, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 0,9% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 0.9% cashback terug op je aankoop

Groupon

Groupon biedt elke dag exclusieve kortingsacties aan. Koop een deal en verdien tot 3,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.9% cashback terug op je aankoop

Fleurop-Interflora

Bloemen, ze passen bij iedere gelegenheid en vormen altijd een fijn cadeau. Bestel een boeket en verdien 1,92% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.92% cashback terug op je aankoop

Essent

Essent is één van de grootste energieleveranciers van België. Sluit een energiecontract af en verdien € 12,45 terug in jouw account.

June Energy

Het doel van June is om haar klanten te laten besparen op de energierekening. Stap over en verdien € 9 terug in uw account.

Scarlet

Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt. In België profileert Scarlet zich als de low-cost speler in de telecomsector . Ze bieden dezelfde kwaliteit maar tegen een lagere prijs. Omdat Scarlet zich profileert als de goedkopere speler op de telecommarkt, bieden zij pakketten aan tegen een zeer voordelige prijs. Sluit een abonnement af en verdien tot € 18 terug in jouw account.

Verdien tot € 18,00

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 9,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,80

Thuisbezorgd.nl

Bij Thuisbezorgd.nl kun je lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien tot € 1,32 terug in jouw account.

Verdien tot € 1,32

Zalando Lounge

Zalando Lounge is de shopping club van Zalando, één van de grootste online retailers voor schoenen en fashion. In aanbiedingen, die drie tot vier dagen actief zijn, bieden zij hun leden exclusieve producten van de beste merken aan, en dat tot 75% goedkoper dan de adviesverkoopprijs. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Ben

Ben is de aanbieder van goedkope Sim only abonnementen en abonnementen met toestellen. Ben is een zelfstandig onderdeel van T-Mobile en maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Sluit een abonnement af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50

NHA Thuisstudies

NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van België. Volg nu een cursus of opleiding en ontvang € 2,25 terug in uw account.

Voordeeluitjes

Voordeeluitjes.nl biedt meer dan 1000 hotels aan met ruim 5000 voordelige hotelaanbiedingen in o.a. Nederland, België en Duitsland. Plaats een boeking en verdien 1,2% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop