Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Blokker

Blokker is de bekende zaak voor allerlei huishoudartikelen. Plaats een bestelling en verdien tot 1,35% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien tot 1.35% cashback terug op je aankoop

Body & Fit

Het adres voor sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten! Plaats een bestelling en verdien 2,4% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

Papa John's

Gedreven tot het beste, dat is Papa John's! Met betere ingrediënten maken zij betere pizza’s, want kwaliteit is de basis. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Review Pilot

Review Pilot vindt dat iedere ondernemer onafhankelijke reviews moet kunnen verzamelen. Niet alleen de grootwinkelbedrijven maar ook de MKB ondernemingen en zzp-ers. Voor slechts enkele euro’s hebben ondernemers nu volledig toegang tot het Review Platform van Review Pilot. Sluit een abonnement af en verdien € 4,20 terug in jouw account.

Booking.com

Booking.com vergelijkt ruim 600.000 hotels in meer dan 200 landen. Boek een reis en verdien 1.2% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Booking.com

Booking.com vergelijkt ruim 600.000 hotels in meer dan 200 landen. Boek een reis en verdien 1.2% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Fletcher Hotels

De authentieke hotels liggen op unieke locaties door héél Nederland. Ontdek en profiteer van de vele aanbiedingen bij Fletcher!

OHRA Kattenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een kattenverzekering af en verdien € 7,50 terug in jouw account.

Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% cashback terug op je aankoop

Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien 4,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 4.8% cashback terug op je aankoop

Thuisbezorgd.nl

Bij Thuisbezorgd.nl kun je lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 1% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1% cashback terug op je aankoop

OHRA Kilometerverzekering

Rijd je met je auto ongeveer 5.000 km per jaar of minder? Dan is de OHRA kilometerverzekering iets voor jou! Sluit een kilometerverzekering af en verdien € 9 terug in jouw account.

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien 1.85% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.85% cashback terug op je aankoop

PLUS Supermarkt

PLUS is met circa 270 supermarkten en een uitgebreide webshop een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Inmiddels is het mogelijk om bij meer dan 250 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen. Plaats een bestelling en verdien tot € 1,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 1,80