OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering. Zorg. Zonder. Gedoe. Premie vanaf € 116,30. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21,85 terug in jouw account.

Body & Fit

Het adres voor sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten! Plaats een bestelling en verdien 2,4% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

ZorgKiezer

ZorgKiezer is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorgverzekeringen! Sluit een zorgverzekering af en verdien 525 payios (€ 5,25) terug in jouw account.

Verdien 525 Payios

UnitedConsumers Zorgverzekering

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat jouw vaste lasten goedkoper maakt. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 21 terug in jouw account.

Independer Zorg

Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering via Independer geregeld. Sluit een zorgverzekering af verdien 780 payios (€ 7,80) terug.

Verdien 780 Payios

Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% cashback terug op je aankoop

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien 1.85% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.85% cashback terug op je aankoop

Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien 4,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 4.8% cashback terug op je aankoop

Thuisbezorgd.nl

Bij Thuisbezorgd.nl kun je lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 1% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1% cashback terug op je aankoop

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 9,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,80

Takeaway

Bij Takeaway kunt u pizza's, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 0,9% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 0.9% cashback terug op je aankoop

Ziggo Zakelijk

Internetten en bellen. Van levensbelang voor jou als ondernemer. Net als even ontspannen voor de tv na een harde werkdag. De Zakelijk Internet pakketten van Ziggo zijn altijd aan te passen. Verandert er iets in jouw situatie? Ziggo beweegt gewoon met jou mee. Sluit een zakelijk pakket af en verdien € 24 terug in jouw account.

Lotto

Speel automatisch mee en maak elke zaterdag kans op € 1.000.000!

Verdien € 4,00 3.9% cashback terug op je aankoop

OHRA Autoverzekering

Een autoverzekering die precies past bij je auto. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 0 terug in jouw account.

Verdien tot € 19,50

Westfalia.eu

Westfalia bestaat al meer dan 95 jaar en biedt voornamelijk doe-het-zelf artikelen. Bestel een product en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop