Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% cashback terug op je aankoop

OHRA Huisdierenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

June Energy

Het doel van June is om haar klanten te laten besparen op de energierekening. Stap over en verdien € 9 terug in uw account.

Holland and Barrett (vh. De Tuinen)

Holland and Barrett is een specialist op het gebied van natuurlijke gezondheid. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Scarlet

Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt. In België profileert Scarlet zich als de low-cost speler in de telecomsector . Ze bieden dezelfde kwaliteit maar tegen een lagere prijs. Omdat Scarlet zich profileert als de goedkopere speler op de telecommarkt, bieden zij pakketten aan tegen een zeer voordelige prijs. Sluit een abonnement af en verdien tot € 18 terug in jouw account.

Verdien tot € 18,00

Essent

Essent is één van de grootste energieleveranciers van België. Sluit een energiecontract af en verdien € 12,45 terug in jouw account.

Groupon

Groupon biedt elke dag exclusieve kortingsacties aan. Koop een deal en verdien tot 3,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.9% cashback terug op je aankoop

ColliShop

ColliShop is een webshop van Colruyt Groep. Je vindt er meer dan 20.000 artikelen voor de hele familie onder 1 dak. Op collishop profiteer je bovendien altijd van de scherpste prijs! ColliShop vergelijkt haar prijzen permanent met die van haar concurrenten. Bestel een product en verdien tot 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% cashback terug op je aankoop

OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering. Zorg. Zonder. Gedoe. Premie vanaf € 116,30. Sluit een zorgverzekering af en verdien € 22,75 terug in jouw account.

Laudius

Bij Laudius vindt u 200 thuisstudies in de meest uiteenlopende gebieden. Zo kunt u meer dan 80 verschillende taalcursussen volgen. Of u nu van muziek houdt of liever creatief bezig bent, Laudius biedt u een cursus die uw hobby nét dat beetje extra geeft. Ook voor uw persoonlijke ontwikkeling bieden ze verschillende cursussen aan. Wilt u van uw hobby uw beroep maken, een ander vak leren of misschien wel een eigen zaak beginnen? Laudius helpt u bij het uitzetten van uw carrièrepad met praktische, beroepsgerichte studies en professionele ondersteuning bij het opstarten van uw eigen onderneming. Meld je aan voor een cursus en verdien 4,5% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 4.5% cashback terug op je aankoop

Zalando Lounge

Zalando Lounge is de shopping club van Zalando, één van de grootste online retailers voor schoenen en fashion. In aanbiedingen, die drie tot vier dagen actief zijn, bieden zij hun leden exclusieve producten van de beste merken aan, en dat tot 75% goedkoper dan de adviesverkoopprijs. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Test Aankoop

Test-Aankoop is een gekende naam bij bijna elke goed geïnformeerde consument. Word lid van Test Aankoop en verdien € 6 terug in uw account.

Voordeeluitjes

Voordeeluitjes.nl biedt meer dan 1000 hotels aan met ruim 5000 voordelige hotelaanbiedingen in o.a. Nederland, België en Duitsland. Plaats een boeking en verdien 1,2% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

OHRA Caravanverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een caravanverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Allianz Global Assistance Reisverzekering

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij de specialist op het gebied van reisverzekeringen. Sluit een verzekering af en verdien tot € 11,25 van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot € 11,25