Greetz

Greetz is de online wenskaartenservice waar je echte kaarten per post kunt versturen. Bestel en verdien tot 3,6% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.6% cashback terug op je aankoop

OHRA Huisdierenverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een huisdierenverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Takeaway

Bij Takeaway kunt u pizza's, chinees, shoarma en veel meer lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 0,9% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 0.9% cashback terug op je aankoop

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 9,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 9,80

Fleurop-Interflora

Bloemen, ze passen bij iedere gelegenheid en vormen altijd een fijn cadeau. Bestel een boeket en verdien 1,92% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.92% cashback terug op je aankoop

Groupon

Groupon biedt elke dag exclusieve kortingsacties aan. Koop een deal en verdien tot 3,9% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot 3.9% cashback terug op je aankoop

Essent

Essent is één van de grootste energieleveranciers van België. Sluit een energiecontract af en verdien € 12,45 terug in jouw account.

Thuisbezorgd.nl

Bij Thuisbezorgd.nl kun je lekkere gerechten online bestellen. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Lotto

Speel automatisch mee en maak elke zaterdag kans op € 1.000.000!

Verdien € 4,00 2.5% cashback terug op je aankoop

June Energy

Het doel van June is om haar klanten te laten besparen op de energierekening. Stap over en verdien € 9 terug in uw account.

OHRA Caravanverzekering

OHRA biedt uitstekende producten tegen zeer concurrerende prijzen. Sluit een caravanverzekering af en verdien € 6 terug in jouw account.

Vattenfall

Vattenfall is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 28,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 28,80

Scarlet

Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt. In België profileert Scarlet zich als de low-cost speler in de telecomsector . Ze bieden dezelfde kwaliteit maar tegen een lagere prijs. Omdat Scarlet zich profileert als de goedkopere speler op de telecommarkt, bieden zij pakketten aan tegen een zeer voordelige prijs. Sluit een abonnement af en verdien tot € 18 terug in jouw account.

Verdien tot € 18,00

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien 1.85% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.85% cashback terug op je aankoop

Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien tot € 1,32 terug in jouw account.

Verdien tot € 1,32