Gaming & Loterijen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Eurojackpot

Met Eurojackpot maak je wekelijks kans om on-Hollands rijk te worden. Koop een lot en verdien 4,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 4.8% cashback terug op je aankoop

Staatsloterij

Iedere 10e van de maand kun je miljonair worden door mee te spelen met de Staatsloterij. Bestel een lot en verdien tot € 37,20 terug in jouw account.

Verdien tot € 37,20

Lotto

Speel automatisch mee en maak elke zaterdag kans op € 1.000.000!

Verdien 4.5% cashback terug op je aankoop

Lucky Day

Speel automatisch mee met Lucky Day en maak iedere dag kans op veel geld. Koop een losse lot en verdien 3% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien € 4,50 + 3% cashback terug op je aankoop

Shop4BE.com

Op Shop4BE.com kun je tot 50% besparen op de verkoopprijs van vele games, DVD’s en Blu-Rays. Bestel een product en verdien 1,5% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.5% cashback terug op je aankoop