Gratis acties met cashback

Hier kun je makkelijk cashback verdienen! Alle acties zijn gratis. Je ontvangt alleen cashback voor geldige aanvragen.

PlusOnline

Meld je gratis aan bij PlusOnline, de website van Plus Magazine, krijg € 0,15 cashback en ontvang direct het digitale receptenboekje 'Heerlijke pasta's'.

Vergelijk Simpel

Check of u honderden euro’s kunt besparen op uw energierekening! Meldt u aan voor een gratis postcodecheck en verdien € 0,25 terug in uw account.

Regionale Dienst Energiecalculatie

Bespaar tot € 365 per jaar op je energierekening. Meld je aan voor een gratis tariefcheck en verdien € 0,25 terug in jouw account.

50liefde

50liefde.be is de grootste datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap. Schrijf u gratis in en verdien € 0,90 terug in uw account.

Aterno

Meer weten over kwaliteitsvolle elektrische verwarming? Vraag de gratis gids aan en verdien € 0,80 cashback.

Huurstunt

Via Huurstunt.nl kun je snel, gemakkelijk en eenvoudig een nieuwe woning vinden. Maak een gratis account aan en verdien € 0,30.

MKBbedrijfskrediet

MKB bedrijfskrediet zet alle bedrijfskrediet mogelijkheden voor jou op een rij. Doe de gratis kredietcheck en ontvang € 0,65 cashback.

De Kanttekening

Probeer nu 4 weken de Kanttekening gratis en verdien € 0,10 cashback terug in jouw account. Proefabonnement stopt automatisch.

GayPartner

Gay Partner is een online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen op zoek naar spannend contact. Schrijf u gratis in en verdien € 0,75 in uw account.

Storytel

Onbeperkt luisteren voor een vast bedrag per maand. Probeer 14 dagen gratis en verdien € 0,50 terug in jouw account.

50liefde

50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap. Schrijf je gratis in en verdien € 0,90 terug in jouw account.

Leeuwarder Courant

Probeer nu 2 weken de Leeuwarder Courant gratis en verdien € 0,20 cashback terug in jouw account. Proefabonnement stopt automatisch.

Mefirst

Mefirst is een vergelijkingssite voor verzekeringen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en verdien € 0,35 cashback.

Lexa

Lexa is één van de beste op het gebied van datingsites in Europa. Meld je gratis aan en verdien € 0,35 cashback terug in jouw account.

Dagblad van het Noorden

Probeer nu 2 weken de Dagblad van het Noorden gratis en verdien € 0,20 cashback terug in jouw account. Proefabonnement stopt automatisch.