Autoverzekering

Sluit een autoverzekering af via Payio en krijg cashback terug in jouw account. Iedere online aankoop is voortaan geld waard via Payio!

OHRA Autoverzekering

Een autoverzekering die precies past bij je auto. Binnen 5 minuten geregeld. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 24 terug in jouw account.

Verdien tot € 24,00

Independer Autoverzekering

Bij Independer kun je autoverzekeringen online vergelijken en afsluiten. Sluit een autoverzekering af en verdien 600 payios (€ 6) terug in jouw account.

Verdien 600 Payios

NowGo Autoverzekering

Online je autoverzekering afsluiten was nog nooit zo simpel. Sluit een autoverzekering af en verdien € 10,50 terug in jouw account.

Centraal Beheer Autoverzekering

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien 1900 payios (€ 19) terug in jouw account.

Verdien 1 900 Payios

AEGON Autoverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een autoverzekering af en verdien € 21,60 terug in jouw account.

Corona Direct

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een autoverzekering af en verdien € 12 terug in uw account.

Yuzzu Autoverzekering

Yuzzu is de Belgische marktleider in directe verzekeringen. Al sinds 1996 bieden ze transparante auto-, motor- en woningverzekeringen aan zonder tussenpersoon (makelaar of agent). Sluit een autoverzekering af en verdien € 6 terug in uw account.

Hopala

Bij Hopala, een online verzekeringsmakelaar, regel je snel en makkelijk je autoverzekering. Jij kiest de beste prijs en service, zij doen de rest. Sluit een autoverzekering af en verdien tot € 23,10 terug in jouw account.

Verdien tot € 23,10