Winkelen

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien 1.85% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.85% cashback terug op je aankoop

ColliShop

ColliShop is een webshop van Colruyt Groep. Je vindt er meer dan 20.000 artikelen voor de hele familie onder 1 dak. Op collishop profiteer je bovendien altijd van de scherpste prijs! ColliShop vergelijkt haar prijzen permanent met die van haar concurrenten. Bestel een product en verdien tot 1,8% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien tot 1.8% cashback terug op je aankoop

HEMA

In de webshop van HEMA vind je alle favoriete HEMA producten. Met producten voor baby & kind, huis & tuin, dames & heren, beauty, school & kantoor en nog veel meer heeft HEMA een breed aanbod. Bestel een product en verdien tot 1,35% van het aankoopbedrag terug in jouw account (geen vergoeding op Verzekeringen, Fotoservice en Tickets).

Verdien tot 1.25% cashback terug op je aankoop

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 0,75% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 0.75% cashback terug op je aankoop

Bonprix

Bonprix heeft een groot assortiment met meer dan 16,000 producten. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Bonprix

Bonprix heeft een groot assortiment met meer dan 16,000 producten. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 1,2% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Unigro

Een leuk idee voor uw woning, nieuwe gordijnen, kookgerei of iets anders? Bestel een product en verdien 1,45% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.45% cashback terug op je aankoop

Fnac

Fnac is uw absolute favoriete online warenhuis. Van de nieuwste gadgets en tofste cadeaus tot boeken & strips en álle elektronica artikelen die u zich kunt wensen. Bestel een product en verdien tot 1,8% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien tot 1.8% cashback terug op je aankoop

LightInTheBox.com

LightInTheBox.com is een grote Chinese online retailer gespecialiseerd in Dames Mode, Huis & Tuin en Techische producten tegen de laagst mogelijke prijzen. Bestel een product en verdien 3% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 3% cashback terug op je aankoop

MiniInTheBox.com

MiniInTheBox.com is een online retailer en die meer dan 80.000 verschillende gadgets aanbiedt. Onder de best verkochte producten bevinden zich onder andere Apple-accessoires voor iPhone en iPad, gaming-accessoires voor Wii, PS3 en XBOX, horloges, laseraanwijzers en nog veel meer! Bestel een product en verdien 2,7% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.7% cashback terug op je aankoop