Winkelen

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een bestelling uitvoert. Zorg ervoor dat je op de site van de webwinkel blijft en je bestelling plaatst. Heb je de webwinkel eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en plaats daarna je bestelling zodat de webwinkel weet dat jij de bestelling via Payio hebt geplaatst.

Bestellingen worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw bestelling na 6 weken nog niet gekeurd door de webwinkel stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Action

Action is Europa’s meest geliefde budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Plaats een bestelling en verdien 1,8% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.8% cashback terug op je aankoop

Allekabels

Het assortiment bestaat uit meer dan 50.000 artikelen zoals kabels, voedingen en meer. Plaats een bestelling en verdien 1,5% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.5% cashback terug op je aankoop

Allekabels

Het assortiment bestaat uit meer dan 50.000 artikelen zoals kabels, voedingen en meer. Plaats een bestelling en verdien 2,4% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 2.4% cashback terug op je aankoop

AliExpress

AliExpress is de absolute nr. 1 bestemming voor online shoppers. Koop een product en verdien 1.85% van de orderwaarde terug in uw account.

Verdien 1.85% cashback terug op je aankoop

MediaMarkt

MediaMarkt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 0,75% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 0.75% cashback terug op je aankoop

HEMA

In de webshop van HEMA vind je alle favoriete HEMA producten. Met producten voor baby & kind, huis & tuin, dames & heren, beauty, school & kantoor en nog veel meer heeft HEMA een breed aanbod. Bestel een product en verdien tot 1,25% van het aankoopbedrag terug in jouw account (geen vergoeding op Verzekeringen, Fotoservice en Tickets).

Verdien tot 1.25% cashback terug op je aankoop

Bonprix

Bonprix heeft een groot assortiment met meer dan 16,000 producten. Plaats een bestelling en verdien 1,2% van de aankoopprijs terug in jouw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

LightInTheBox.com

LightInTheBox.com is een grote Chinese online retailer gespecialiseerd in Dames Mode, Huis & Tuin en Techische producten tegen de laagst mogelijke prijzen. Bestel een product en verdien 3% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 3% cashback terug op je aankoop

Bonprix

Bonprix heeft een groot assortiment met meer dan 16,000 producten. Plaats een bestelling en verdien 2,1% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 2.1% cashback terug op je aankoop

Media Markt

Media Markt is een van de grootste aanbieders van consumentenelektronica. Bestel een product en verdien 1,2% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.2% cashback terug op je aankoop

Unigro

Een leuk idee voor uw woning, nieuwe gordijnen, kookgerei of iets anders? Bestel een product en verdien 1,45% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien 1.45% cashback terug op je aankoop

Fnac

Fnac is uw absolute favoriete online warenhuis. Van de nieuwste gadgets en tofste cadeaus tot boeken & strips en álle elektronica artikelen die u zich kunt wensen. Bestel een product en verdien tot 1,8% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien tot 1.8% cashback terug op je aankoop

MiniInTheBox.com

MiniInTheBox.com is een online retailer en die meer dan 80.000 verschillende gadgets aanbiedt. Onder de best verkochte producten bevinden zich onder andere Apple-accessoires voor iPhone en iPad, gaming-accessoires voor Wii, PS3 en XBOX, horloges, laseraanwijzers en nog veel meer! Bestel een product en verdien 2,7% van het aankoopbedrag terug in jouw account.

Verdien 2.7% cashback terug op je aankoop