PlusOnline

Meld je gratis aan bij PlusOnline, de website van Plus Magazine, krijg € 0,15 cashback en ontvang direct het digitale receptenboekje 'Heerlijke pasta's'.

Vergelijk Simpel

Check of u honderden euro’s kunt besparen op uw energierekening! Meldt u aan voor een gratis postcodecheck en verdien € 0,25 terug in uw account.

Regionale Dienst Energiecalculatie

Bespaar tot € 365 per jaar op je energierekening. Meld je aan voor een gratis tariefcheck en verdien € 0,25 terug in jouw account.

50liefde

50liefde.be is de grootste datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap. Schrijf u gratis in en verdien € 0,90 terug in uw account.

Aterno

Meer weten over kwaliteitsvolle elektrische verwarming? Vraag de gratis gids aan en verdien € 0,80 cashback.

Huurstunt

Via Huurstunt.nl kun je snel, gemakkelijk en eenvoudig een nieuwe woning vinden. Maak een gratis account aan en verdien € 0,30.

MKBbedrijfskrediet

MKB bedrijfskrediet zet alle bedrijfskrediet mogelijkheden voor jou op een rij. Doe de gratis kredietcheck en ontvang € 0,65 cashback.

De Kanttekening

Probeer nu 4 weken de Kanttekening gratis en verdien € 0,10 cashback terug in jouw account. Proefabonnement stopt automatisch.

GayPartner

Gay Partner is een online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen op zoek naar spannend contact. Schrijf u gratis in en verdien € 0,75 in uw account.

Storytel

Onbeperkt luisteren voor een vast bedrag per maand. Probeer 14 dagen gratis en verdien € 0,50 terug in jouw account.

50liefde

50liefde.nl is de grootste datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een relatie of vriendschap. Schrijf je gratis in en verdien € 0,90 terug in jouw account.

Leeuwarder Courant

Probeer nu 2 weken de Leeuwarder Courant gratis en verdien € 0,20 cashback terug in jouw account. Proefabonnement stopt automatisch.

Mefirst

Mefirst is een vergelijkingssite voor verzekeringen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en verdien € 0,35 cashback.

Lexa

Lexa is één van de beste op het gebied van datingsites in Europa. Meld je gratis aan en verdien € 0,35 cashback terug in jouw account.

Dagblad van het Noorden

Probeer nu 2 weken de Dagblad van het Noorden gratis en verdien € 0,20 cashback terug in jouw account. Proefabonnement stopt automatisch.