Reisverzekering

Sluit een reisverzekering af via Payio en krijg cashback terug in jouw account. Iedere online aankoop is voortaan geld waard via Payio!

OHRA Reisverzekering

Het hele jaar onbezorgd op vakantie met de OHRA Reisverzekering. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,10 terug in jouw account.

Allianz Global Assistance Reisverzekering

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening. Met ruim 50 jaar ervaring zijn zij de specialist op het gebied van reisverzekeringen. Sluit een verzekering af en verdien tot € 11,25 van de orderwaarde terug in jouw account.

Verdien tot € 11,25

NowGo Reisverzekering

Online je reisverzekering afsluiten bij NowGo was nog nooit zo makkelijk! Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 2,55 terug in jouw account.

AEGON Reisverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien € 8,25 terug in jouw account.

Centraal Beheer Reisverzekering

Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Sluit een Doorlopende Reisverzekering af en verdien 780 payios (€ 7,80) terug in jouw account.

Verdien 780 Payios

Europ Assistance

De reisverzekering, met of zonder pechverhelping voor de wagen. Sluit een reisverzekering af en verdien tot 1,75% van het aankoopbedrag terug in uw account.

Verdien tot 1.75% cashback terug op je aankoop

AXA Studenten Reisverzekering

AXA biedt 2,9 miljoen klanten flexibele verzekeringsproducten. Sluit een Studenten Reisverzekering af en verdien € 15 terug in uw account.