Energie

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een energiecontract afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de energiemaatschappij blijft en je contract afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je contract af zodat de website weet dat jij het contract via Payio hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de webwinkels en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring wordt de vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw transactie na 6 weken nog niet gekeurd door de energiemaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

Landelijke Energiebond

In veel gemeenten kun je gratis jouw energietarief laten controleren. Controleer nu GRATIS jouw energietarief en verdien € 0,25 terug in jouw account.

Independer Energie

Bij Independer kun je energieleveranciers online vergelijken en afsluiten. Sluit een energiecontract af en verdien 600 payios (€ 6) terug in jouw account.

Budget Energie

Ook besparen op je energiekosten? Sluit een energiecontract af en verdien tot € 12 terug in jouw account.

Verdien tot € 12,00

Vattenfall

Vattenfall is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 28,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 28,80

ENGIE

Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor je beschikbaar. Energie die mooi is voor de wereld en voor jou. Dit kun je van ons verwachten: voordelig, duurzaam, 24/7 online service, persoonlijk contact en zorgeloos overstappen. Sluit een contract af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Oxxio Energie

Oxxio is de slimme energieleverancier van stroom en gas. Sluit een contract af en verdien tot € 14,10 terug in jouw account.

Verdien tot € 14,10

Pure Energie

Pure Energie is de groenste energieleverancier van Nederland en is in 2014 twee keer tot groenste energiebedrijf uitgeroepen door de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 24 terug in jouw account

Verdien tot € 24,00

NLE Energie

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is de energieleverancier van Nederland. Sluit een contract af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50

Greenchoice

Greenchoice is het eerste energiebedrijf dat niets verdient aan het verbruik van de klant. Alle stroom is afkomstig van Nederlandse windmolens. Sluit een contract af bij Qurrent en verdien tot € 11,25 terug in jouw account.

Verdien tot € 11,25

Vastelastenbond

De Vastelastenbond is een consumentenvereniging waarbij consumenten veel geld kunnen besparen op hun energiecontract. Sluit een contract af en verdien tot € 13,85 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,85

Essent

Energiebedrijf Essent levert gas, elektriciteit, warmte en energiediensten in Nederland en België. In Nederland is Essent de grootste producent van duurzame energie. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 16,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 16,50

Aanbieders.be

Aanbieders.be is een vergelijkingssite op het gebied van telecom-, internet-, energie- en spaarproducten. Sluit een contract af en verdien € 4,50 terug in uw account.

OCTA+

OCTA+ is een Belgische leverancier van 100% groene elektriciteit. Sluit een energiecontract af en verdien € 4,60 terug in uw account.

Comfort Energy

Comfort Energy verdeelt, naast kwaliteitsmazout, sinds 2015 ook elektriciteit en gas. Koop een product en verdien € 5,25 terug in uw account.

Vandebron

Vandebron is een Nederlands energiebedrijf dat groene stroom en gas levert uit lokale energiebronnen. Sluit een contract af en verdien € 12 terug in jouw account.