Energie

Dit is de energie categorie.

June Energy

Het doel van June is om haar klanten te laten besparen op de energierekening. Stap over en verdien € 9 terug in uw account.

Essent

Essent is één van de grootste energieleveranciers van België. Sluit een energiecontract af en verdien € 12,45 terug in jouw account.

Greenchoice

Greenchoice is het eerste energiebedrijf dat niets verdient aan het verbruik van de klant. Alle stroom is afkomstig van Nederlandse windmolens. Sluit een contract af bij Qurrent en verdien tot € 11,25 terug in jouw account.

Verdien tot € 11,25

Eneco

Met ruim 1,3 miljoen klanten is Eneco één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Sluit een contract af en verdien tot € 15 terug in jouw account.

Verdien tot € 15,00

Oxxio Energie

Oxxio is de slimme energieleverancier van groene stroom en gas. Sluit een contract af en verdien tot € 14,10 terug in jouw account.

Verdien tot € 14,10

Pure Energie

Pure Energie is de groenste energieleverancier van Nederland en is in 2014 twee keer tot groenste energiebedrijf uitgeroepen door de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 24 terug in jouw account

Verdien tot € 24,00

Vastelastenbond

De Vastelastenbond is een consumentenvereniging waarbij consumenten veel geld kunnen besparen op hun energiecontract. Sluit een contract af en verdien tot € 13,85 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,85

ENGIE

Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor je beschikbaar. Energie die mooi is voor de wereld en voor jou. Dit kun je van ons verwachten: voordelig, duurzaam, 24/7 online service, persoonlijk contact en zorgeloos overstappen. Sluit een contract af en verdien tot € 30 terug in jouw account.

Verdien tot € 30,00

Essent

Energiebedrijf Essent levert gas, elektriciteit, warmte en energiediensten in Nederland en België. In Nederland is Essent de grootste producent van duurzame energie. Sluit een energiecontract af en verdien € 13,50 terug in jouw account.

Vattenfall

Vattenfall is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Sluit een energiecontract af en verdien tot € 28,80 terug in jouw account.

Verdien tot € 28,80

Aanbieders.be

Aanbieders.be is een vergelijkingssite op het gebied van telecom-, internet-, energie- en spaarproducten. Sluit een contract af en verdien € 4,50 terug in uw account.

Budget Energie

Ook besparen op je energiekosten? Sluit een energiecontract af en verdien tot € 12 terug in jouw account.

Verdien tot € 12,00

NLE Energie

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is de energieleverancier van Nederland. Sluit een contract af en verdien tot € 13,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 13,50

Minder.nl

Minder.nl is het zakelijke online energieplatform waarop zowel ZZP’ers als MKB’ers eenvoudig energiecontracten kunnen vergelijken en afsluiten. Zij zijn 100% onafhankelijk, transparant en binnen enkele minuten heb je een energieaanbod geselecteerd dat perfect aansluit op jouw wensen! Sluit een energiecontract af en verdien tot € 31,50 terug in jouw account.

Verdien tot € 31,50

Gaslicht.com

Gaslicht.com is de grootste energievergelijkingssite van Nederland en vergelijkt alle leveranciers met een leveringsvergunning. Vergelijk eenvoudig alle gas- en stroomtarieven met elkaar, stap direct over en bespaar een hoop geld. Ook op groene stroom! Sluit een energiecontract af en verdien € 2,85 terug in jouw account.