Woonverzekering

LET OP: Om cashback terug te verdienen moet je altijd INGELOGD zijn voordat je een woonverzekering afsluit. Zorg ervoor dat je op de site van de verzekeringsmaatschappij blijft en je verzekering afsluit. Heb je de website eerder bezocht, log dan weer eerst in op Payio, verwijder eventueel cookies en sluit daarna je verzekering af zodat de website weet dat jij de verzekering via Payio hebt afgesloten.

Transacties worden altijd gekeurd door de verzekeringsmaatschappij en niet door Payio. Transacties worden gemiddeld binnen 6 weken gekeurd en na goedkeuring word je vergoeding bijgeschreven in je Payio account. Is jouw transactie na 6 weken nog niet gekeurd door de verzekeringsmaatschappij stuur ons dan een ticket via het contactformulier.

OHRA Woonverzekering

Inbraak? Waterschade? Brandschade? Bij OHRA zit je goed! Sluit een verzekering af en verdien € 18 terug in jouw account.

Corona Direct Woningverzekering

Corona Direct is een van de belangrijkste online verzekeraars in België. Sluit een woningverzekering af en verdien € 12 terug in jouw account.

Centraal Beheer Inboedelverzekering

Centraal Beheer is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Sluit een inboedelverzekering af en verdien 1800 payios (€ 18) terug in jouw account.

Verdien 1 800 Payios

AXA Woonverzekeringen

AXA biedt 2,9 miljoen klanten flexibele verzekeringsproducten. Sluit een Woonverzekering af en verdien € 27 terug in uw account.

AEGON Inboedelverzekering

AEGON is een vertrouwde naam in het bankwezen van Nederland. Sluit een inboedelverzekering af en verdien € 7,20 terug in jouw account.